Η “μάχη” του σταυρού – Ποιοι μένουν εκτός Βουλής – ΦΩΤΟ

Στην Α Αθηνών από την Νέα Δημοκρατία μένουν εκτός Βουλής ο Θόδωρος Φορτσάκης και ο Δημήτρης Τσιόδρας. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός μένουν η Ράνια Σβίγκου, ο Δημήτρης Στούμπος και η Μυρσίνη Ζορμπά.

Από το ΚΚΕ εκτός μένει ο Νίκος Σοφιανός και από το ΚΙΝΑΛ ο Σπύρος Καρανικόλας.

Στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών, εκτός μένει ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Νίκος Ρωμανός και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ελένη Αυλωνίτου, ο Τάσος Πετρόπουλος, η Αννέτα Καββαδία και ο Τέρενς Κουίκ.

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό τομέα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος με 25 ψήφους διαφορά φαίνεται να αφήνει εκτόςι τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ δεν καταφέρνουν να εκλεγούν ο Νίκος Τόσκας, ο Κωνσταντίνος Στρατής και ο Παναγιώτης Ρήγας.

Από τη ΝΔ εκτός μένει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Αντώνης Πανούτσος. Από το ΚΚΕ μένει εκτός ο κ. Πρωτούλης και από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Καρχιμάκης.

Στον Νότιο Τομέα της Β Αθήνων μένουν εκτός ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέγονται η Κατερίνα Παπακώστα, ο Γιώργος Χριστοφορίδης, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιώργος Κυρίτσης. Από το ΚΙΝΑΛ εκτός είναι ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Στην Ανατολική Αττική από ΝΔ μένει εκτός ο Τάκης Φύσσας και από ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Στην Α Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ εκτός μένει ο Νίκος Ταχιάος και ο Δημήτρης Σταμάτης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Γιάννης Σαρίδης, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο Τάσος Κουράκης.

Στη Β Θεσσαλονίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός μένει ο Δημήτρης Μάρδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ