Αποχωρήσεις από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, ανακοίνωσαν τις τελευταίες ώρες δύο στελέχη του κόμματος.

Αρχικά ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά, Νίκος Μαστρογιάννης, γνωστοποίησε μέσω Facebook την παραίτησή του από το κόμμα, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι “η Ελληνική Λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται, αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα και εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά” και ακολούθησε η Δώρα Αντωνίου, η οποία ήταν υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Πειραιά, αναφέροντας σε ανάρτησή της στο Facebook ότι “η ηθική και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω”.

Η ανάρτηση του Ν. Μαστρογιάννη

«Έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δυσάρεστη για προσωπικούς λόγους απογοήτευσης και απογοήτευσης των ψηφοφόρων που πίστεψαν σε εμένα. Θέλω να ζητήσω Συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες που τελευταία στιγμή, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές αποχωρώ από το κόμμα…

Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά να κάνω μια τέτοια κίνηση αλλά θεωρώ καλύτερα να αποχωρήσω τώρα παρά να απογοητεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα.

Η Ελληνική Λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται ,αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα κι εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά.

Δεν ασκώ πολιτική ως επάγγελμα, ήθελα να πολιτευτώ για να συμβάλλω με το τρόπο μου, όσο το δυνατόν μπορώ για το καλό της χώρας, αλλά προς έκπληξη μου κατάλαβα πως το κόμμα κάθε άλλο παρά την εικόνα που δείχνει είναι.

Δεν θέλω να “πάρω στο λαιμό μου”κανέναν πολίτη είτε πίστεψε σε εμένα είτε όχι.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου στον αγώνα μου και ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγνώμη που παρασύρθηκα από την αγάπη μου για την χώρα και τον ενθουσιασμό μου να προσφέρω και εντάχθηκα σε ένα τέτοιο κόμμα ..αλλά η ηθική μου και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.

Αυτό που θέλω να φωνάξω σε όλους τους Έλληνες είναι να ψηφίζουν με γνώμονα την Ελλάδα.

Η αποχώρηση μου και η δυσαρέσκεια μου θα είναι το κριτήριο..εάν ποτέ πολιτευτώ ξανά να πολιτευτώ με άτομα πολιτικού κόμματος που ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και αγάπη για την χώρα.

Σας ευχαριστώ όλους Μαστρογιάννης Νίκος»

Η ανάρτηση της Δ. Αντωνίου:

«Δυστυχώς έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αποσύρω την πρόθεσή μου να κατέλθω ως υποψήφια βουλευτής στην Α Πειραιά και Νήσων, με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη, πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα.

Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά να κάνω μια τέτοια κίνηση αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα παρά να απογοητεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα μου αλλά η ηθική μου και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.

Με εκτίμηση, Δώρα Αντωνίου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ