Θεοδωράκης: “Αγαπάς τις μεταρρυθμίσεις; Απόδειξη”

«Στα λόγια όλοι είναι μεταρρυθμιστές. Το θέμα όμως είναι ποιος, τις κρίσιμες στιγμές, έχει το σθένος να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στη Σύρο για το ποια είναι η διαφορά του Ποταμιού από τα άλλα κόμματα που δηλώνουν μεταρρυθμιστικά.

«Αγαπάς τις μεταρρυθμίσεις; Απόδειξη», ήταν η χαρακτηριστική φράση του επικεφαλής του Ποταμιού που έφερε ως παράδειγμα «τα ατομικά δικαιώματα που στήριξε το Ποτάμι όταν πολλοί “μεταρρυθμιστές” κρυβόντουσαν στα γραφεία τους και στους διαδρόμους της Βουλής», όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το Ποτάμι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, επανέλαβε από τη Σύρο, ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές έχει διπλή σημασία. Πρέπει, όπως είπε, «να αποδοκιμαστεί η ιδεοληπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα να ενισχυθεί η καθαρή ευρωπαϊκή φωνή του Ποταμιού».

Η Ελλάδα της παραγωγής έχει ανάγκη μια «ευρωπαϊκή αναγέννηση», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Σύρος θα δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στο Ποτάμι, «ένα κόμμα που ποτέ δεν υποχώρησε στις φωνές είτε των λαϊκιστών, είτε των εθνικιστών» όπως σημείωσε.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μάρω Κακαβέλα, Γιώργος Κορκόβελος και Θανάσης Χειμωνάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ