Μπαλάφας στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας είναι άχαστος

Στη Συνταγματική Αναθεώρηση και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Δίνονται μάχες και υπάρχει μία αίσθηση στον κόσμο ότι αυτοί οι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό ο τύπος ο Τσίπρας δεν χάνει τις μάχες που δίνει. Υπάρχει μία έκφραση την οποία την έμαθα πρόσφατα είναι ‘άχαστος’. Τα πράγματα είναι δύσκολα, θέλει προσοχή, θέλει προσπάθεια για συγκλίσεις”, είπε ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε:

“Ψηφίστηκε ότι υπάρχει ευρύτατη συναίνεση να αποσυνδεθεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διενέργεια εκλογών και από εκεί και πέρα θα συζητηθεί με ποιον τρόπο αυτό θα γίνει. Δεν εγκρίθηκε η αφετηρία να είναι είτε αυτό που λέγαμε εμείς, είτε αυτό που έλεγε η ΝΔ, να πάμε σε εκλογή απευθείας από τον λαό ή να πάμε μετά με 151. Αυτό μένει ανοικτό, θα το δούμε και σε έναν μήνα”.

“Η δική μας διάθεση, πρόθεση, στόχος είναι οι εκλογές να γίνουν με την εξάντληση της κοινοβουλευτικής μας θητείας”, σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ