Τι λέει ο Νικολόπουλος στον RealFm για τα sms με τον Καμμένο και την καταγγελία στη ΓΑΔΑ

“Εγώ δεν ήμουν ποτέ στους ΑΝΕΛ μόνο συνεργαζόμενος. Και το ξεκαθαρίζω καθώς ενδεχομένως κάποιοι να διασπείρουν ότι η διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ μπορεί να οφείλεται και στον κ. Νικολόπουλο” υποστήριξε στον RealFm 97,8 ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Σχετικά με τα sms με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο κ. Νικολόπουλος είπε τα εξής:

“Εγώ πήγα και κατέθεσα τα γεγονότα στη ΓΑΔΑ όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης και δη εντολοδόχος του ελληνικού λαού που θέλει να μην υπάρχουν σκιές και θέλει να είναι όλα στο φως. Για το ζήτημα των κρατικών διαφημίσεων έχω κάνει πάμπολλες ερωτήσεις στη Βουλή. Άλλωστε πλέον δημοσιεύονται στη Διαύγεια αλλά επιμένω ότι ήταν και είναι υποχρέωση του κάθε κοινοβουλευτικού άνδρα να θέλει όλα να είναι στο φως. Όμως, αυτό συνέβη σε μια ύποπτη στιγμή, δηλ. την ώρα που τελείωσε η Διάσκεψη των Προέδρων στην οποία συμμετέχω και εκεί πια απεφάνθησαν σύμφωνα με την εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής ότι δεν υπάρχει γιατρειά και δεν μπορεί να υπάρχει και να λειτουργεί η ΚΟ του κ. Καμμένου.

Σε ερώτηση αν του είχε γίνει πρόταση να επιστρέψει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ από όπου είχε διαγραφεί, ο κ. Νικολόπουλος απάντησε:

“Πολλές φορές μου έχει γίνει πρόταση και 4 χρόνια είμαι μακριά. Γι’ αυτό λέω πέρυσι ψόφησε φέτος μύρισε; Είναι αστείο αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να διαλύεται η ΚΟ επειδή εγώ δεν αποφασίζω να ξανασυνεργαστώ”.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει σάιτ ή άλλο ΜΜΕ στην ιδιοκτησία του και είπε πως έχει πληροφορίες ότι θα διερευνηθούν τα γεγονότα που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ και η καταγγελία του. Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε τελειώνοντας ότι τη Δευτέρα θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος στην Πάτρα, ενώ σχολίασε για τον νυν δήμαρχο που προέρχεται από τον χώρο του ΚΚΕ, πως “γι’ αυτό δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού δεν έχει και τον Θεό μαζί του. Κάποιος πρέπει να έχει και τον Θεό και τον λαό μαζί του”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ