Η απάντηση του Μαξίμου στη ΝΔ

«Ας ασχοληθούν με την εικόνα που παρουσιάζουν, και ας αφήσουν στην κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της κοινωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία απαντά στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Φαίνεται ότι ο απόηχος της επίσκεψης Ολάντ, και τα θερμά του λόγια για την Ελλάδα και την Κυβέρνησή της, έφτασαν μέχρι την Μαδρίτη, όπου διεξάγεται ο τρέχων γύρος αντιπαράθεσης για την ηγεσία της ΝΔ.

Έτσι, αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να υπογράψει λευκά χαρτιά, αυτοί που καταψήφισαν από υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία τα μέτρα, αλλά δεν έχουν βγάλει άχνα για τους πλειστηριασμούς, κατηγορούν απόψε την κυβέρνηση ότι «παίζει με την φωτιά», υπονοώντας ότι διαπραγματεύεται στα αλήθεια. Κάτι που αυτοί ποτέ δεν διανοήθηκαν να κάνουν.

Ας ασχοληθούν με την εικόνα που παρουσιάζουν, και ας αφήσουν στην κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ούτως ή άλλως ο ελληνικός λαός αυτό έχει αποφασίσει».

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Ο Τσίπρας παίζει και πάλι με τη φωτιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ