“Βόμβα” Αμυρά για τις ηχογραφημένες συνομιλίες

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Αμυράς σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την κρίσιμη συνεδρίαση του Ποταμιού που πυροδότησε τις εξελίξεις στο κόμμα.

Ο Γιώργος Αμυράς, κατηγόρησε ευθέως τον επικεφαλής του Ποταμιού για την διάλυση του κόμματος και επανέλαβε πολλές φορές το αίτημα να βγει στη δημοσιότητα όλο το υλικό της συνεδρίασης του Ποταμιού για να αποκαλυφθεί το παρασκήνιο και οι πλήρεις διάλογοι.

“Θα έλεγα στον κύριο Θεοδωράκη να βγάλει στη δημοσιότητα όλα τα ηχητικά, όλο το υλικό της σημαντικότερης σύσκεψης του Ποταμιού σε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια, μεταξύ εμού, του Ψαριανού και του ιδίου”, είπε και πρόσθεσε:”Αν ο Θεοδωράκης θέλει να συνεχίσει αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, να βγάλει στη δημοσιότητα όλο το υλικό. Και κυρίως τα επίμονα ερωτήματα μου για το ποιον λόγο θέλει να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών. Ο Θεοδωράκης απάντησε στην σύσκεψη. Αν μου δώσει το ελεύθερο θα σας τα πω, είπε ο Γιώργος Αμυράς.

“Τα ερωτήματα ήταν” αποκάλυψε: “Για ποιο λόγο στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών και εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιων. Και απάντησε”.Σε ερώτηση για τον ρόλο τη ΝΔ στην αποχώρηση του από το Ποτάμι είπε:

“Στις 6 Ιουνίου του 2018 έγινε η πρώτη από τις πέντε συσκέψεις για την αυτοδιάλυση του Ποταμιού.Είχαν ήδη δρομολογηθεί οι εξελίξεις εντός κοινοβουλευτικής ομάδας”, είπε.

Συμπλήρωσε ότι “Εγώ ήμουν το μεγαλύτερο στήριγμα στον κ. Θεοδωράκη. Όταν το Ποτάμι έπεφτε, εγώ το κράταγα ζωντανό”.Ερωτήθηκε επίσης τι ήταν αυτό που διέλυσε το Ποτάμι. Και απάντησε: “Όταν ο Θεοδωράκης αποφάσισε μέσα σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ, αυτή ήταν η πρώτη διάλυση του Ποταμιού. Η δεύτερη ήταν με την συμφωνία των Πρεσπών, καταλήγοντας στο συμπέρασμα:”Ξέρω ότι υπήρχε μία μόνιμη κεκαλυμμένη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ από το Ποτάμι”.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ