“Ναι” από τον Καμμένο σε πρόταση μομφής για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Διάλογος για συνεργασία με Μπαλτάκο

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Τη στήριξη του κόμματός του σε πιθανή πρόταση δυσπιστίας από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τη διευκρίνηση ότι το κείμενο θα πρέπει να αφορά μόνο στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Mιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι έχει καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να καταθέσουν από κοινού πρόταση δυσπιστίας με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα δεσμευτεί να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία σε μελλοντική λύση. “Αν αυτό δεν γίνει θα πρέπει να δω το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας και σε τι αφορά ακριβώς. Αν η πρόταση δυσπιστίας αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα την ψηφίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπλοκάρουμε τη Συμφωνία” είπε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον γ.γ της Δύναμης Ελληνισμού Τάκη Μπαλτάκο ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε την έναρξη διαλόγου για το πως μπορούν να βρεθούν οι συνέργειες που θα οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια για εκλογική συνεργασία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του κ. Μπαλτάκου ο οποίος φωτογράφισε ως δεξαμενή στην οποία θα πρέπει να “ψαρέψει” το νέο εγχείρημα 45 πρώην Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι αυτή την ώρα δεν βρίσκονται στη Βουλή.

“Σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε για τη δημιουργία ενός ευρέος πατριωτικού μετώπου με σκοπό πλέον την προσπάθεια έτσι ώστε το όνομα της Μακεδονίας να μην περάσει στα χέρια των Σκοπιανών” είπε ο κ. Μπαλτάκος ενώ αμφότεροι συμφώνησαν ότι από αυτό τον διάλογο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένας.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ