Καμμένος: Νιώθω προδομένος από τον Τσίπρα – Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών

Προδομένος από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα Τηλεόραση. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε ”διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη” τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

«Φεύγω από την Κυβέρνηση τώρα που έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών από τα Σκόπια στην Αθήνα» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα Τηλεόραση.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι δεν μπορούσε να φύγει από την Κυβέρνηση το καλοκαίρι και εξήγησε πως «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον Πρόεδρο των Σκοπίων».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών «κουρελόχαρτο» και αποκάλυψε μάλιστα πως «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι η Συμφωνία Κοτζιά που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή.

Νίκος Κοτζιάς: Ο διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη

Πολύ σκληρή γλώσσα, ωστόσο, χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ Πάνος Καμμένος για το πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά τον οποίο χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» και για τον οποίο εξήγησε πως «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ό, τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών» .

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι νιώθει προδομένος και από τον Πρωθυπουργό με τον οποίο συγκυβερνούσε μέχρι πρόσφατα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.

Το Ίδρυμα Σόρος , ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Κοτζιάς

Σειρά αποκαλύψεων για το Ίδρυμα Σόρος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε 25 δισ. ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς έκανε στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» ο Πάνος Καμμένος αναφέροντας χαρακτηριστικά στις VISES που έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς σε αντιπροσώπους του Σόρος.

Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών της ΝΔ

«Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως Κυβερνητικός Εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του» , τόνισε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενώ συμπλήρωσε «πως οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Το θρίλερ των 151 και ο άγνωστος Χ

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η Κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα να οφείλεται στους ΑΝΕΛ», προανήγγειλε από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» και τη «Βεργίνα Τηλεόραση» ο Πάνος Καμμένος, ενώ για τον κ. Ζουράρι τόνισε ότι «εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά»

Ευθείες βολές και κατά της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο κ. Καμμένος λέγοντας πως η κ. Μπακογιάννη είναι όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου και ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΠΗΓΗ: ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ