Λεβέντης στον Realfm 97,8: Υπάρχει συμφωνία Γεννηματά – Μητσοτάκη

“Βλέπω τις εκλογές άμεσα, δεν θα περάσει από τη Βουλή το Σκοπιανό, για να μην πάρει όλη την προδοσία πάνω του ο Τσίπρας και για να διαλύσει τη ΝΔ διότι μεταθέτοντας το θέμα στην κυβέρνηση ΝΔ– Γεννηματά θα τους διαλύσει ο Τσίπρας, γιατί αυτοί κατεβαίνουν με σύνθημα ότι δεν δέχονται τις Πρέσπες και υπό την πίεση των Αμερικανών θα τις δεχθούν” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν θα μπουν πέντε κόμματα θα μπουν έξι. Οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι ψεύτικες, είναι της ΝΔ παραγγελμένες και είναι τα μαγειρεία του Θεοδωρικάκου. Βασίζονται στην πεντακομματική Βουλή, άλλος μας δείχνει 2,9, άλλος 2, βλέπεις το χειρουργείο. Είναι της ΝΔ, καταβάλλει προσπάθεια για να βγει αυτοδύναμη αλλά νομίζω ότι οι εμπειρίες τόσων δεκαετιών έχουν διδάξει τους Έλληνες. Αν επιστρέψουμε σε αυτοδυναμίες και δικομματισμούς ότι θα ξαναέχουμε παρατράγουδα και πτωχεύσεις” ανέφερε.

“Υπάρχει συμφωνία Γεννηματά – Μητσοτάκη δεν μου το βγάζετε από τον νου” τόνισε.

“Θα μπούμε στη Βουλή. Εμείς υποφέρουμε από τις δημοσκοπήσεις γενικά ως κόμμα. Καλύτερα να πέθαινε ο Λεβέντης θα διευκόλυνε τη ζωή του Τσίπρα και του Μητσοτάκη αυτό” είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

“Στην πολιτική υπάρχει και η προδοσία αλλά τιμωρείται από τον ελληνικό λαό, θα δείτε στη συνέχεια που θα καταλήξουν οι προδότες την ημέρα των εκλογών” ανέφερε σχετικά με τους ανεξαρτητοποιημένους βουλευτές.

“Θεωρώ δεδομένη τη νίκη της ΝΔ αλλά όχι με αυτοδυναμία” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ