Σγουρίδης στον Realfm 97,8: Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν

“Ο Πρόεδρος στην ομιλία του άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεως μας να επανέλθουν”, είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Οι δεύτεροι είναι αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛ έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση. Θα φτάσουμε στον Μάρτιο και εάν δεν έρθει και η συμφωνία, όπου και να έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ και θα υπερψηφίσουμε την οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο Πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σχετικά με τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ ο κ. Σγουρίδης σημείωσε μεταξύ άλλων: “Ο κ. Τοσουνίδης είπε το εξής: ‘η δική μας θέση είναι το να μην υπάρχει το Μακεδονία στην ονομασία της γειτονικής χώρας. Εάν η θέση της ΝΔ είναι αυτή, ας μας το ξεκαθαρίσει τώρα. Εάν το κάνει αυτό το συζητάμε.’ Δεν είπε τίποτα παραπάνω. Καμία πρόταση μομφής της ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσουμε.”

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ