Τοσουνίδης στον Realfm 97,8: Ποτέ δεν είπα ότι θα στηρίξουμε και θα ψηφίσουμε, δίνοντας συγχωροχάρτι στη ΝΔ

«Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στις ΗΠΑ, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Προωθεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας και είναι υπουργός της κυβέρνησης με συγκεκριμένες αποφάσεις και γραμμές της κυβέρνησης. Εγώ δεν θα ερμηνεύσω σε καμία περίπτωση τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Δεν υπάρχουν plan B, υπάρχουν αυτά που μετέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δηλαδή η μόνιμη επιδίωξη και επιθυμία της Ελλάδας να υπάρχει ειρήνη και καλή γειτονία στα Βαλκάνια και ότι η Ελλάδα είναι η εγγυήτρια δύναμη σε αυτή την κατεύθυνση» τόνισε ο Θεόδωρος Τοσουνίδης μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

«Ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ σε δηλώσεις υπουργών. Θα ήθελα όμως με την επιστροφή του κ. Καμμένου από τις ΗΠΑ να δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθεί ο ίδιος και νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε λίγο την υπομονή μας και να μην μειώσουμε τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα που πέτυχε ο κ. Καμμένος» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

«Αυτό που θα έπρεπε να αναδείξουμε και να συζητάμε σήμερα είναι η απόλυτη σιωπή της ΝΔ και η προσπάθεια να αλιεύσει σε θολά νερά εκμεταλλευόμενη το συναίσθημα. Ποτέ δεν είπα ότι θα στηρίξουμε και θα ψηφίσουμε δίνοντας συγχωροχάρτι στη ΝΔ. Είπα ότι τους καλώ να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και τότε στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου να συζητήσουμε. Δεν τοποθετήθηκα για το θέμα της μομφής. Αυτή τη στιγμή κρύβεται προσπαθώντας να υφαρπάξει τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε ο κ. Τοσουνίδης.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ