Το “καρφί” του Κεγκέρογλου για την Ξενογιαννακοπούλου

Συνονθύλευμα από πρόσωπα που προέρχονται από όλα τα κόμματα χαρακτήρισε το νέο κυβερνητικό σχήμα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Η ίδια η δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κυβέρνηση τώρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ένα συνονθύλευμα από πρόσωπα που προέρχονται από όλα τα κόμματα. Έχει μέσα ΚΚΕ, έχει ανθρώπους που έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ, έχει ανθρώπους της Δεξιάς και ιδιαίτερα του κ. Καραμανλή με δεσμούς μέχρι και σήμερα και βεβαίως έχει ανθρώπους που ήταν σε διάφορα άλλα κόμματα και κομματίδια”, δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

Σχετικά με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που διορίστηκε υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης στη θέση της Όλγας Γεροβασίλη, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημείωσε μεταξύ άλλων: “Η Μαριλίζα, θα σας θυμίσω ως προς την αποτελεσματικότητά της, ότι οκτώ μήνες ο Ευαγγελισμός με αυτήν υπουργό Υγείας, την είχε εμπιστευθεί ο κ. Παπανδρέου, ήταν χωρίς διοίκηση. Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα…” και πρόσθεσε:

“Ο πνιγμένος μόνο από τα μαλλιά του πιάνεται συνήθως. Η σημερινή ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει δρομολογήσει την πορεία τη δικιά της με ένα τέτοιο τρόπο που δεν αγγίζει τις προοδευτικές δυνάμεις στην Κεντροαριστερά”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ