Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Η Γεννηματά έπαιρνε τηλέφωνο τον Καμίνη και δεν το σήκωνε…

Την αντιπαράθεση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Καμίνη με αφορμή το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου σχολίασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Τον Γιώργο Καμίνη τον εκτιμώ απεριόριστα, αλλά χθες έπεσα από τα σύννεφα. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει την Γεννηματά ή εμένα, να ρωτήσει, αλλά όπως παραδέχτηκε, μιλάει στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες” σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:

“Φτάνει η είδηση εδώ στην Ελλάδα, τον παίρνει η πρόεδρος τηλέφωνο για να τον ρωτήσει αν είναι αλήθεια. Εκείνος βλέπει το όνομα και δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Δίπλα του είναι ένας δήμαρχος και ένας περιφερειάρχης και του λένε “γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, δεν θα απαντήσεις;”. “Αργότερα” απάντησε.”

“Το έντιμο θα ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τη Γεννηματά ή εμένα και να ρωτήσει “γιατί δεν ήμασταν στη Βουλή” και όχι να λέει ό,τι θέλει” κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Γιώργος Καμίνης από τις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, αναφερόμενος στην απουσία της συνυποψήφιας του Φώφης Γεννηματά από την ψηφοφορία στη Βουλή, τη χαρακτήρισε «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη δήλωσε: «Είναι επιλογή μου και απόφασή μου, να πράξω ότι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή. Ψυχραιμία και μέτρο. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ