«Βόμβα» Αμυρά: Θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα ήταν καλύτερο για Το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι μεταρρυθμιστής» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Παράλληλα, ο βουλευτής αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε συμβουλεύσει τον Σταύρο Θεοδωράκη, το φθινόπωρο να μην συνεργαστεί με το ΚΙΝΑΛ. Ακόμη τον είχε ρωτήσει εάν θέλει να παραιτηθεί από την έδρα του γιατί ο ίδιος είχε ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα από τη ΝΔ, και δεν μπορούσε να πάει με το ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι περήφανος που είμαι στο Ποτάμι. Παρότι είμαστε μικρό κόμμα έχουμε μεταρρυθμιστικό λόγο, όσο μπορούμε μπολιάζουμε την κοινωνία με ωραίες ιδέες και εκεί που οι ωραίες ιδέες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, εκεί θα είμαι εγώ», είπε ο κ. Αμυράς.

«Το Ποτάμι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές μετά τη συμμετοχή του στο ΚΙΝΑΛ. Τώρα υπάρχουν περιθώρια αυτόνομης πορείας; Θα το δούμε» πρόσθεσε.

Σχετικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι συμφωνεί με την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ