Ρήγας στον Realfm 97,8 για Καμμένο και τις δηλώσεις του περί μεταφοράς στρατιωτών στα νησιά: Δεν πρέπει να λέγονται αυτά δημόσια

“Δεν υπάρχει διαφορετικό στην αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την πλευρά της Τουρκίας με τις προκλητικές και σε ένα βαθμό προσβλητικές δηλώσεις που γίνονται από τον κ. Ερντογάν και από άλλους θεσμικούς παράγοντες” δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε την Τουρκία και τον Ερντογάν σε αυτό που κάνουν. Είναι μια στάση που δεν βοηθά την επίλυση των προβλημάτων και την καλή γειτονία” συμπλήρωσε.

“Ο κ. Καμμένος σε όλα τα φόρα και σε όλες τις επίσημες συναντήσεις του κρατάει τη στάση, την οποία έχουμε επιλέξει ως κυβέρνηση. Άρα μην δημιουργούμε πρόβλημα” τόνισε.

“Η κυβέρνηση κατ’ αρχήν προστατεύει απολύτως την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας, δεύτερον όλα αυτά που πρέπει να κάνει και τα κάνει προφανώς δεν πρέπει να λέγονται με δημόσιο τρόπο, όχι γιατί δεν τα κάνεις αλλά δεν είναι στη στρατηγική που πρέπει να ακολουθείς. Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος με το ταμπεραμέντο που έχει και την απόλυτη ευθύνη που έχει ως υπουργός Άμυνας για την προστασία της χώρας, απλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να λέγονται αυτά με τέτοιο δημόσιο τρόπο” ανέφερε σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Π. Καμμένου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ