Μητσοτάκης: Ανίκανος και επικίνδυνος ο Καμμένος

“Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την άγρια επίθεση στην Κηφισιά, την απόλυτη συμπαράστασή μου στον συμπολίτη μας που δοκιμάζεται αυτές τις ώρες δίνοντας μάχη για τη ζωή του και την δημόσια αγανάκτησή μου για τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού που δεν ανέλαβε τις ευθύνες του. Η ΝΔ έχει αναδείξει τα προβλήματα ασφαλείας εδώ και πολύ καιρό”, τόνισε ξεκινώντας την συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, ερωτηθείς για τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας αλλά και για τις τελευταίες του δηλώσεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θα είχα ποτέ υπουργό Εθνικής Άμυνας τον κ. Καμμένο. Θεωρώ ότι δεν είναι απλά ανίκανος, είναι και επικίνδυνος σήμερα για τα εθνικά θέματα. Δεν φαίνεται να υπηρετεί κάποια κεντρική γραμμή. Δεν ελέγχει αυτά τα οποία λέει, ασκεί εξωτερική πολιτική, που δεν είναι η αρμοδιότητα του, με αποκλειστικό γνώμονα την εσωτερική κατανάλωση. Ρίχνει αχρείαστα λάδι στη φωτιά, δεν το λέω μόνο για τις χθεσινές δηλώσεις αλλά για τη συνολική συμπεριφορά. Έχω στηλιτεύσει πολλές φορές το στυλ του, τις στολές που φοράει και άλλες γραφικότητες. Μόνο που σήμερα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός που θα έπρεπε να έχει αποπέμψει χθες τον κ. Καμμένο”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει λιγότερο και να κάνει περισσότερο τη δουλειά του, που είναι η ενίσχυση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

“Πως αισθάνονται σήμερα οι γονείς των δύο στρατιωτικών μας όταν ακούν τον ΥΠΕΘΑ να λέει ότι θα μείνουν στη φυλακή ενδεχομένως για 15 χρόνια; Τους σκέφτηκε αυτούς τους γονείς; Με πόση απερισκεψία μπορεί να μιλάει ο κ.Καμμένος μόνο και μόνο για να ενισχύσει την προσωπική του εικόνα;”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ