Κικίλιας: Η Νέα Δημοκρατία θα επαναφέρει την ασφάλεια και την τάξη στη χώρα

“Υπεύθυνος για τη χώρα είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται σε αντιδιαστολή με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

“Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας, τα οποία είναι άλλα από αυτά που λέει ο εταίρος του, ο κ. Καμμένος, ο οποίος λέει διαφορετικά πράγματα από τον κ. Κοτζιά, είναι πέρα και έξω από αυτά που βλέπει η ελληνική κοινωνία” τόνισε.

“Βλέπει τον υπουργό Εξωτερικών να έχει ανοίξει με μυστική διπλωματία όλα τα θέματα και να κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες που βρίσκονται απέναντι στη λύση που θέλει να δώσει στο Σκοπιανό. Δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στην περιοχή, δεν ερμηνεύουν την προκλητικότητα της Τουρκίας και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. Έφεραν τον κ. Ερντογάν στην Ελλάδα, σε μια αποτυχημένη επίσκεψη, και έχουν για όλα αυτά την ευθύνη. Η διοίκηση δεν είναι μια επικοινωνιακή πομφόλυγα πολιτικών απόψεων. Κρίνεται εκ του αποτελέσματος” συμπλήρωσε.

“Δυστυχώς, στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον ελληνισμό, για τη χώρα και τα συμφέροντά μας, οι λάθος άνθρωποι έχουν βρεθεί στις λάθος θέσεις. Παρ’ όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία έχει εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στη στρατιωτική ηγεσία. Για να μπορείς να έχεις ειρήνη, πρέπει τη διάθεσή σου να ζεις ειρηνικά με τους γείτονές σου να μη την εκλαμβάνει κανείς ως αδυναμία” ανέφερε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκλεισε τις τράπεζες, χρέωσε τη χώρα 200 δις, παίρνει τα σπίτια με πλειστηριασμούς, έχει ανοίξει όλα τα εθνικά μας θέματα. Είναι προκλητικό να μιλά για τη θέση και τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε όλα τα κρίσιμα θέματα έχει στηρίξει τη χώρα”.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ