Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Αδόκιμος ο τρόπος του Καμμένου

“Δεν υπάρχουν δύο γραμμές. Κυρίως από σταθερότητα χαρακτηρίζεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή” δήλωσε αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Έχουν υπάρξει διαφοροποιήσεις λεκτικού χαρακτήρα, αλλά θεωρώ ότι η επίσημη έκφραση της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από ψυχραιμία, από μια αποφασιστικότητα και από μία ώριμη προσέγγιση στα πράγματα” και συμπλήρωσε “ενώ είναι γνωστό ότι εντός της κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, η κυβέρνηση εκφράζεται με μία φωνή. Το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ έχουν τη δική τους προσέγγιση στα εθνικά θέματα δεν εμποδίζει την κυβέρνηση να ασκεί πολιτική με σταθερό τρόπο, χωρίς μπρος πίσω”.

“Αδόκιμος ο τρόπος του Καμμένου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω από τη συχνότητα σας. Αν και επρόκειτο για μια άτυπη ενημέρωση στους δημοσιογράφους” δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

“Θεωρώ έναν από τους πλέον επιτυχημένους υπουργούς σε αυτό το πόστο της Προστασίας του Πολίτη, τον Νίκο Τόσκα και αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία, μιλάμε για σχεδόν μείωση κατά 30% στα καταγεγραμμένα συμβάντα. Δεν είναι αλήθεια ότι λένε τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, αλήθεια είναι αυτή που βιώνει ο πολίτης. Είναι τραγικό ο αρχηγός της ΝΔ στο μόνο θέμα που αισθάνεται την ανάγκη να βγει on camera είναι για να μπορέσει πολιτικά να κερδοσκοπήσει όταν χαροπαλεύει ένας άνθρωπος. Είναι ντροπιαστική εικόνα” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ