Επεισόδιο και με γυναίκα Χρυσαυγίτη βουλευτή η οποία εξύβρισε τον Ζεϊμπέκ Χουσεϊν

Μετά το άγριο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, ο Νίκος Βούτσης αποκάλυψε και επεισόδιο που έγινε νωρίτερα με σύζυγο επίλεκτου στελέχους της Χρυσής Αυγής.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η σύζυγος του βουλευτής Παναγιώτη Ηλιόπουλου πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό σταθμό της Βουλής. Η γυναίκα του Βουλευτή φεύγοντας από εκεί συνάντησε τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στον οποίο και επιτέθηκε λεκτικά.

Με εντολή του φρουράρχου, στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί.Η αποκάλυψη Βούτση

«Έγινε ένα επεισόδιο από σύζυγο επίλεκτου στελέχους της χρυσής Αυγής όπου παίρνοντας τα παιδάκια της από το βρεφονηπιακό σταθμό εξύβρισε κατά το χειρότερο τρόπο τον βουλευτή Ζεϊμπέκ Χουσείν με απίστευτες ύβρεις», είπε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Παρενέβη ο φρούραρχος ζήτησε συγγνώμη η κυρία, δεν ειδοποιήσαμε καν τον σύζυγό της που είναι επίλεκτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Πήρε η ίδια την ευθύνη επάνω της ο ίδιος ο βουλευτής ήταν παρών και είπε ότι αποδέχεται την συγγνώμη. Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε προστατευμένοι πολλαπλά και όχι μόνο από την ασυλία ,τι θα συμβεί έξω από δω εάν φύγει το σήμα ότι δεν πειράζει λέμε και μια κουβέντα παραπάνω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ