Έστειλαν σφαίρα στον Κοτζιά για το Μακεδονικό

Μία σφαίρα τυλιγμένη σε μία επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών και είχε παραλήπτη τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και στο ζήτημα του Μακεδονικού. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όλο συμβάν, όπως και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.

Για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων που στοχοποιείται ο υπουργός Εξωτερικών, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι ο κ. Κοτζιάς είχε λάβει απειλητική επιστολή. Επρόκειτο για ένα ιδιόχειρο σημείωμα που απειλούσε ευθέως τον υπουργό Εξωτερικών και έκανε λόγο για τρεις σφαίρες που είναι φυλαγμένες για τον Νίκο Κοτζιά.

Η νέα απειλή διατυπώνεται λίγο πριν ο υπουργός Εξωτερικών επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για να ταξιδέψει στα Σκόπια κομίζοντας στην απέναντι πλευρά το σύμφωνο που αναφέρεται σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Πηγή πληροφοριών: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ