Αβραμόπουλος για Novartis: Ψευδομάρτυρες με κουκούλα με εμπλέκουν- Είναι άθλια σκευωρία- ΒΙΝΤΕΟ

Για σκευωρία έκανε λόγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχολιάζοντας την εμπλοκή του ονόματός του, στην υπόθεση Novartis, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιείται στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα. Ο κ. Αβραμόπουλος, μάλιστα, τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων.

“Δηλώνω ότι δεν με αγγίζει με οποιονδήποτε τρόπο και την αντιμετωπίζω ως μια θλιβερή και άθλια υπόθεση. Πρόκειται για σκευωρία”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

«Εδώ και πολλές δεκαετίες προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην κοινωνία και την πατρίδα με γνώμονα το ήθος, τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια άθλια υπόθεση, η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας. Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο. Την αντιμετωπίζω αποκλειστικά ως μία θλιβερή και άθλια υπόθεση συκοφαντίας, υποκινούμενης ψευδορκίας, με τη συμμετοχή θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα και άλλων» σημείωσε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόσθεσε επίσης, πως είναι σίγουρος ότι η εγκληματική δράση θα αποκαλυφθεί.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ