Μπακογιάννη: «Η Ν.Δ το 2018 έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα με στόχο να βιώσει ξανά ο Έλληνας μια υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση»

Το 2018 κατεβαίνουμε με πανστρατιά σε όλη την περιφέρεια για να περάσουμε το μήνυμα της Ν.Δ., ανέφερε μεταξύ άλλων η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη από το Αγρίνιο όπου βρέθηκε την Παρασκευή για την κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της τοπικής οργάνωσης.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Μπακογιάννη:

«Η Ν.Δ το 2018 έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα, άρα κατεβαίνουμε πια με πανστρατιά σε συνεχείς επαφές με όλη την περιφέρεια για να περάσουμε το μήνυμα της Ν.Δ. Στόχος μας δεν είναι τόσο πολύ να αναδείξουμε τις αδυναμίες της κυβέρνησης Τσίπρα διότι αυτές τις βιώνει καθημερινά ο Ελληνικός λαός, αλλά να περάσουμε το δικό μας μήνυμα για την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που δεν θα αργήσει με μεγάλη ευθύνη για μας και το στοίχημα πλέον είναι πολύ μεγάλο. Θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα της χώρας, να βιώσει ξανά ο Έλληνας πολίτης μια υπεύθυνη, σοβαρή και κανονική κυβέρνηση που θα έχει ομοιογένεια και θα μπορέσει να κάνει πράξη τις ελπίδες του Ελληνικού λαού»

Δείτε το βίντεο από το agrinioreport.com:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ