Επίθεση Θεοδωράκη στον Καμμένο – Τι απάντησε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” τόνισε ότι δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής στην κυβέρνηση σε περίπτωση εμπλοκής με τον Πάνο Καμμένο στο Σκοπιανό και αποχώρησης του από την κυβέρνηση.

“Το Ποτάμι και το Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσουμε τον κ. Καμμένο στην κυβέρνηση. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής μας στην κυβέρνηση. Το έχω πει σε όλους τους τόνους”.

Ζήτησε πάντως να μην θεωρούμε σίγουρο τι θα ψηφίσει ή τι δεν θα ψηφίσει ο κ. Καμμένος αναφορικά με το Σκοπιανό.

“Να δούμε τι θα πει ο Καμμένος γιατί ξεκίνησε φωνάζοντας στα τέσσερα – στα τέσσερα και μετά υπέγραφε και με τα τέσσερα χέρια. Αυτό αφορά τον κ. Τσίπρα. Όσον αφορά εμένα, το Ποτάμι αλλά και το Κίνημα Αλλαγής δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στην κυβέρνηση”, πρόσθεσε.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου απάντησε στις δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη λέγοντας «είναι εμφανής η αγωνία του φερέφωνου της διαπλοκής να βγει από την αφάνεια στην οποία έχει περιπέσει, μετά το ηχηρό στραπάτσο που υπέστη από τους ίδιους τους ψηφοφόρους του για το… νέο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί τουλάχιστον να αισθάνεται ικανοποίηση που δεν χάνει ευκαιρία να δίνει τα διαπιστευτήριά του στο νεοφιλελεύθερο ιερατείο εντός και εκτός Ελλάδας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ