Το ΔΣ του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παράδειγμα κοινωνικής συμπαράστασης για τη στήριξη του κοινωνικού ιστού χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, «Το Σπίτι του Ηθοποιού» κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε, νωρίτερα σήμερα, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Πολιτείας, πέρα από τα συγχαρητήρια, για όλα αυτά που κάνετε. Και ότι αυτό δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς. Είστε ένα υπόδειγμα συμπαράστασης σε συναδέλφους σας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θέλω να το καταλάβει καθένας που μας βλέπει και μας ακούει αυτήν τη στιγμή, ότι τέτοια παραδείγματα κοινωνικής συμπαράστασης για να στηρίζουμε τον κοινωνικό μας ιστό, είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Και αυτό θέλω να συμβολίζει η παρουσία μας εδώ από κοινού. Να κρατάτε και να αντέχετε, ευχαριστίες θερμές. Όταν χρειασθεί και όσο μπορώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, είμαι εδώ» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Ιδρύματος, Άννα Φόνσου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για τη συνάντηση, αναφέρθηκε στον Μαραθώνιο της ΕΡΤ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που είναι και η γιορτή των ηθοποιών.

Πηγή/Πηγή φωτο: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ