Βούτσης: Οι δανειστές είναι εκείνοι που έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά και τώρα στηρίζουν εμάς – ΒΙΝΤΕΟ

Για ένα «αντι- ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό μέτωπο που στηρίζεται στην υστερία της καταστροφολογίας, που διαψεύστηκε πολλές φορές» έκανε λόγο στην παρέμβασή του στη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού του 2018 ο Νίκος Βούτσης.

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Βούτσης προκάλεσε αίσθηση όταν είπε ότι το success story του 2014 και κατά συνέπεια η αποδόμηση της Κυβέρνησης Σαμαρά, έγινε από τους ίδιους τους εταίρους, οι οποίοι σήμερα , όπως παραδέχθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της Βουλής, «στηρίζουν σήμερα τη δική μας Κυβέρνηση για τους δικούς τους λόγους».

Ειδικά για τη στάση που τηρεί η αντιπολίτευση, ο πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι για 2,5 χρόνια, η αντιπολίτευση επιδόθηκε σε μια αυθαίρετη πολιτική μελλοντολογία με ακραίες καταστροφικές εκτιμήσεις. Εκτιμήσεις, δηλαδή ότι «δεν θα βγει η πρώτη, δεν θα βγει η δεύτερη, δεν θα βγει η τρίτη αξιολόγηση». Εκτιμήσεις για το Grexit, εκτιμήσεις ότι δεν θα βγει η Ελλάδα στις αγορές, ότι δεν θα πιάνονταν οι στόχοι ή ότι θα έμπαινε κόφτης στον προϋπολογισμό του 2018 διότι θα έβγαινε το πρόγραμμα ή ότι το πρόγραμμα θα έβγαινε αλλά με την κοινωνία τσακισμένη.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ