Θεοδωράκης: Μπορώ να είμαι και στρατιώτης και στρατηγός

«Αγωνίζομαι για τη νίκη και πιστεύω ότι θα κερδίσω, αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης και στρατηγός» δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος αρχηγός για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως λέει «πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να δεσμευτούν για την επόμενη μέρα, να μην μένουμε μόνο σε γενικά και αόριστα λόγια περί ενότητας. Πιστεύω πάντως ότι τελικά όλοι θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα. Με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να έχουν ψηφίσει τον νέο αρχηγό κανείς δεν θα τολμήσει να τον αμφισβητήσει».

« Ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας. Εδώ ζω, εδώ θα ζήσει η κόρη μου, εδώ είναι οι φίλοι μου. Αυτή τη χώρα αγαπάμε και αυτή τη χώρα θα πρέπει να αλλάξουμε χωρίς να την γκρεμίσουμε. Το αριστερός ή δεξιός, είναι μια ταμπέλα που τις περισσότερες φορές, δεν λέει από μόνη της τίποτα. Και ο κ. Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την Ακροδεξιά. Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τις λύσεις και όχι με τις συζητήσεις για τις παλιές θεωρίες και τα παλιά συνθήματα», τονίζει.

Σε ερώτηση για το αν η ημερομηνία των εκλογών για τον νέο φορέα δυσκολέψει τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνει «κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών. Δεν δέχθηκαν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και στη συνέχεια απαίτησαν ο πρώτος γύρος των εκλογών, να γίνει την ημέρα του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αθήνα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμά ότι ο νέο φορέας «δεν θα είναι μια πρόσθεση. Θα είναι ένας πολλαπλασιασμός που θα παράγει ένα εντελώς νέο κόμμα» και προσθέτει ότι «όλο αυτό που έχει γίνει στη χώρα δεν σώζεται με έναν. Θα χρειαστούν πολλοί και ενωμένοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ