Βίτσας: Η συζήτηση για το ταξίδι του Καμμένου είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Για λαϊκισμό και πολιτική σκοπιμότητα έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο.

“Το να γίνεται μια τέτοια μεγάλη συζήτηση μπορεί να βοηθάει την επικοινωνία ή τη δημοσιογραφία, αλλά δεν βοηθάει την κοινωνία και την πολιτική. Συζητάμε πια ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτικότητα. Το ανάγουμε σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα, ερχόμαστε στη βουλή και το συζητάμε, ενώ το θέμα ήταν άλλο, για να κερδίσουμε κάποιες εντυπώσεις” τόνισε ο κ. Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.”Είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε πως η σφοδρή επίθεση κατά του κ. Καμμένου προέρχεται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου.

“Εάν υπάρχει ένα σοβαρό θέμα, είναι το θέμα της παρακολούθησης” είπε ο κ. Βίτσας. Αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ελπίδα πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει λευκός καπνός, προσάπτοντας ωστόσο ευθύνες για προσκόμματα και στην πλευρά των επενδυτών.

«Θέλουμε να γίνει η επένδυση και ο νόμος να γίνει σεβαστός… Υπάρχουν διαδικασίες για το θέμα, να δηλώσει και το ΚΑΣ τι πιστεύει» είπε. Ο κ. Βίτσας επανέλαβε πάντως την αναφορά της κυβέρνησης ότι το ΚΑΣ είναι γνωμοδοτικό όργανο.

Ο υπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν έχει ξεκάθαρη στάση όσον αφορά το Ελληνικό, τασσόμενη υπέρ της επένδυσης αλλά χωρίς να κάνει αναφορά στις περιβαλλοντικές παραμέτρους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ