Ο Άδωνις ξαφνιάστηκε από τον Καραμανλή

Στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Δημοσχάκη παρέστησαν συνάδελφοί του από το κόμμα, όπως ο Χαράλαμπος Αθανασίου, η Σοφία Βούλτεψη και ο Δημήτρης Κυριαζής, ο Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος αλλά και δεκάδες απόστρατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, τον καλό του φίλο δεν ξέχασε ούτε ο Κώστας Καραμανλής. Άλλωστε ο κ. Δημοσχάκης υπήρξε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ επί πρωθυπουργίας Καραμανλή. Παρότι το ακροατήριο αποτελείτο κατά βάση από αστυνομικούς, που σε γενικές γραμμές είναι κάπως συγκρατημένοι σε δημόσιες εκδηλώσεις, ο πρώην πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του. Ο κ. Καραμανλής χαιρέτησε δια χειραψίας δεκάδες ανθρώπους ενώ είχε θερμό τετ α τετ και με τα στελέχη της ΝΔ.

Όταν η παρουσίαση ξεκίνησε, έφτασε αργοπορημένος και λαχανιασμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαιρέτησε τους συναδέλφους του και έσπευσε να καθίσει σε μία από τις άδειες καρέκλες που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά. Εκείνη που επέλεξε ήταν αυτή στην οποία είχε αφήσει τα πράγματά του ο κ. Κυριαζής, που εκείνη τη στιγμή απηύθυνε χαιρετισμό ως πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Ακριβώς δίπλα από τον Άδωνι στεκόταν ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο και δεν χαιρέτησε έστω και τυπικά, προκαλώντας ερωτηματικά σε όσους παρατήρησαν το περιστατικό. «Λες να μη μιλάνε;» διερωτήθηκαν αρκετοί. Τότε τη λύση ανέλαβε να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο κ. Καραμανλής σκούντηξε τον κ. Γεωργιάδη και του είπε «Άδωνι, τι γίνεται;», κοιτώντας τον με αυστηρό βλέμμα. Μόλις ο αντιπρόεδρος κατάλαβε ποιος του είχε μιλήσει τινάχτηκε από τη θέση του, έβγαλε μια κραυγή έκπληξης και έσπευσε να ασπαστεί με θέρμη τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος και συμπλήρωσε: «Τέτοια κάνεις και θα λένε πως δεν μιλάμε…».

Πηγή: Εθνός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ