Ο Άδωνις για τη δήλωσή του περί αγράμματων κομμουνιστών που προκάλεσε αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις σχετικά με την αναφορά του το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν απευθυνόμενος στον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη του είπε «είσαστε κομμουνιστές, αγράμματοι», έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία σημείωσε, απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα: «Στην πρωινή μου αναφορά δεν είχα καμία διάθεση να εμπλέξω το ΚΚΕ».«Η αναφορά μου σε αγράμματους κομμουνιστές, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφερόμουν σε εσάς. Εσείς είστε κανονικοί κομμουνιστές εγγράμματοι» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης. «Διαφωνώ με αυτό που λέτε, αλλά αυτό που λέτε, βγάζει νόημα. Αυτό που λένε αυτοί, όπως ο κ. Κατρούγκαλος ο οποίος δήλωσε ότι είναι κομμουνιστής ενώ ταυτόχρονα ψηφίζει μνημόνιο και θέλει να είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό δεν βγάζει νόημα» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζαχαριάδης με γραπτή του δήλωση, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, Άδωνι Γεωργιάδη και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ