Φάμελλος: Καλά κάναμε και προκαλέσαμε πρόωρες εκλογές, η χώρα ήταν σε τραγική κατάσταση

«Η χώρα βρίσκεται σε πολύ πολύ καλύτερη θέση απ’ ότι βρισκόταν τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Φεβρουάριο του 2015. Τα ταμεία δεν είναι άδεια, η χώρα δεν είναι αναξιόπιστη, το πολιτικό της δυναμικό συνομιλεί με τους ηγέτες της Ευρώπης, με τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου από τελείως διαφορετική θέση» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον Focus 103,6.

«Καλά κάναμε και αναλάβαμε την ευθύνη, γιατί η χώρα ήταν σε τραγική κατάσταση» τόνισε ο κ. Φάμελλος κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ότι κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πρόωρες εκλογές.

«Αυτό που θα εφαρμοστεί, δεν θα έχει κόστος για τον πολίτη», είπε ο κ. Φάμελλος αναφορικά με τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, συμπληρώνοντας: «Το πλεόνασμα της οικονομίας επιστρέφει στις φοροελαφρύνσεις και στο κοινωνικό κράτος. Αυτή είναι η ατζέντα μας, η προηγούμενη ατζέντα ήταν του Σόιμπλε και του κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να βγούμε από την κρίση. Πρέπει οι Έλληνες να ζήσουν πάλι την περίοδο της προκοπής και γι’ αυτό παλεύουμε».

«Οι θετικοί ρυθμοί της οικονομίας, απεικονίζονται στα στοιχεία και τα νούμερα», υποστήριξε ο κ. Φάμελλος.

«Ο δείκτης κεφαλαιακών επενδύσεων έχει διψήφιο ποσοστό αύξησης, πράγμα που δείχνει επανεπένδυση στην οικονομία» σημείωσε ενώ διευκρίνισε ότι «δεν είπαμε ότι θα φέρουμε κάποιους που θα μοιράζουν ευρώ ή δολάρια στους δρόμους, δουλειές θέλουμε να ανοίξουμε κυρίως για τους νέους ανθρώπους και τους επιστήμονες, ώστε να μπορέσουν να μείνουν στην Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ