Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε θύμα απάτης σε βενζινάδικο της Αθήνας

Την ώρα που στη Βουλή ψηφιζόταν η τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας, περί αυστηροποίησης των ποινών για τους ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων με «πειραγμένες» αντλίες, ένα μέλος του Κοινοβουλίου έπεφτε θύμα απάτης σε βενζινάδικο της Αθήνας. Όπως περιγράφει η βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, στην “Αυγή” «ήταν μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου όταν κατέβηκα με το αυτοκίνητό μου στην οδό Αχαρνών, διαπίστωσα ότι ο δείκτης καυσίμων ήταν χαμηλά και θέλησα να γεμίσω το ρεζερβουάρ που φουλάρει με 30 ευρώ πετρέλαιο».

Η Ζωή Λιβανίου αφού πλήρωσε τον υπάλληλο του πρατηρίου εξιστορεί πως έπειτα από λίγα λεπτά και προς μεγάλη της έκπληξη «ξεκινώντας για το κέντρο είδα τον δείκτη να είναι ακριβώς στην ίδια θέση με πριν και σταμάτησα το αυτοκίνητο επί της Αχαρνών να δω τι συμβαίνει. Έσβησα τη μηχανή και ξαναέβαλα μπροστά μήπως και ‘κόλλησε’ ξαφνικά ο δείκτης. Δυστυχώς δεν κουνήθηκε από τη θέση του και χωρίς να γνωρίζω αν έχω ή όχι καύσιμα για να συνεχίσω πήρα τηλέφωνο την Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και ζήτησα τη βοήθειά τους».

Αφού οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία από το πρατήριο καυσίμων και κατέγραψαν την καταγγελία -τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση και της εφημερίδας- στη συνέχεια συνόδευσαν τη βουλευτή ώς το πλησιέστερο βενζινάδικο της περιοχής, «όπου και αυτοί είδαν με τα μάτια τους τον δείκτη καυσίμων του αυτοκινήτου μου να ανεβαίνει και έχοντάς τους ως μάρτυρες μαζί με τις αποδείξεις και από τα δύο πρατήρια με διαφορά ώρας 32 λεπτών, πήγα στο Τμήμα Ασφάλειας επί της οδού Αγίας Λαύρας και έκανα καταγγελία σε βάρος του ιδιοκτήτη του πρατηρίου για απάτη».

 

Διαβάστε επίσης

Τόσκας: Έχω καλέσει τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια να συζητήσουμε

Σήμερα στη Βουλή η διάταξη για το τέμενος στο Βοτανικό – Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ