Καστανίδης: Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση

«Είναι πολύ στενή η οπτική θέα του να σκέφτεται το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Χάρης Καστανίδης, απαντώντας στο ερώτημα για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΙΔΗΣΟ με την κυβέρνηση, και πρόσθεσε:

«Κατ’ αρχήν, υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις σε ό,τι αφορά την πολιτική που ασκείται».

Και συνέχισε λέγοντας ο υπεύθυνος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Σχεδιασμού: «Η θέα μας είναι πολύ ευρύτερη, η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση. Η χώρα βρίσκεται σε απόλυτο κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο. Δεν πρόκειται να βγει από την κρίση, αν δεν υπάρξει ένας τρόπος να συνεννοηθούμε εθνικά, τουλάχιστον οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου».

«Βλέπουμε, λοιπόν, τον ρόλο μας ως τον ρόλο ανθρώπων που με τις μικρές τους δυνάμεις θα προσπαθήσουν να σπρώξουν το σύνολο των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου σε μία εθνική συνεννόηση. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η πολύ μικρή θέα των επιλεκτικών συγκλίσεων, όπως παραδείγματος χάρη με τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ