Το παράπονο του Τσακαλώτου για το ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα παράπονο για το ΚΚΕ εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας στην ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

«Μόνο ένα παράπονο έχω από το ΚΚΕ. Δίνει την εντύπωση ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Ότι μέσα σε αυτόν τον καπιταλισμό που είμαστε πρέπει να καθίσουμε στα αυγά μας για να περιμένουμε καλύτερες ημέρες. Όταν υπάρχει η μεγαλύτερη κρίση του καπιταλισμού από τη δεκαετία του ‘30, δεν μπορούμε να καθίσουμε στα αυγά μας. Πρέπει να δούμε πως αλλάζεις τους συσχετισμούς, πως αλλάζεις την ιδεολογία, πως διαμορφώνεις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον, πως αντιμετωπίζεις τις ανάγκες των φτωχών, πως μπορείς να εφαρμόσεις το εναλλακτικό παράδειγμα για να αλλάξει αυτός ο τόπος» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και συνέχισε:

«Όλα σας τα συγχωρώ αλλά ότι δημιουργείτε απελπισία και δεν ενώνεστε με ανθρώπους για να υπάρχει ελπίδα, αυτό δεν θα σας το συγχωρέσει το λαϊκό κίνημα.

Αυτή τη στιγμή στη μέση της μεγαλύτερης καπιταλιστικής κρίσης, το μόνο που λέτε είναι μην κάνετε τίποτα, καθίστε μέχρι να δούμε καλύτερες μέρες».  

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Τσακαλώτου στον Δένδια – ΒΙΝΤΕΟ

Παπαρήγα: Αφήστε τις εφηβικές ονειρώξεις ότι έρχεται η ανάπτυξη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ