Μητσοτάκης: Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον Λαζόπουλο

Την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου, το βράδυ της Τρίτης, στα Εξάρχεια, σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ fm».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Με τον πιο απόλυτο τρόπο θέλω να καταδικάσω τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Οικονόμου. Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2016 να υπάρχουν εστίες ανομίας και να υπάρχουν κάποιοι που να πιστεύουν ότι με τη βία και τον ξυλοδαρμό μπορούν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους» και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια κάλυπτε αυτές τις συμπεριφορές και φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχει πάρει διαζύγιο από αυτές τις πρακτικές. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες του συνεργάτη του κ. Παρασκευόπουλου που αποκαλύφθηκε ότι συνομιλούσε με τρομοκράτες. Τα ζητήματα αυτά αφορούν την ποιότητα της Δημοκρατίας».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Λάκη Λαζόπουλο, σημείωσε: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον κ. Λαζόπουλο. Με τους σκηνοθετημένους μονολόγους δρα ως άτυπος εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν ξέρω αν υπήρξε διαρροή από τον κ. Καραμανλή και ζητώ αν κάποιος έχει κάτι να πει να τοποθετηθεί,  να το πει ανοιχτά και δημόσια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα σενάρια που θέλουν τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να έχει πάρει θέση για τους υποψηφίους της διαδοχής της κούρσας.

Τέλος κάλεσε τους φίλους του κόμματος να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν και υπογράμμισε: «οι εκλογές θα γίνουν, το τεστ πήγε καλά βρέθηκαν κάποιες ελλείψεις και διορθώνονται. Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν αυτοί που συμμετέχουν και όχι αυτοί που απέχουν».

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Ο Λαζόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ