Βόζεμπεργκ: Κάνω έκκληση να σταματήσουν τα εσωκομματικά χτυπήματα

«Θεωρώ ότι ο πρόεδρος βιάστηκε να ανοίξει το θέμα της αλλαγής ηγεσίας ενώ είχαμε μπροστά μας προγραμματικές δηλώσεις, προαπαιτούμενα και μια έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις υποψηφίους, ο καθένας εκ των οποίων έχει μια συγκεκριμένη ιστορική και πολιτική διαδρομή».

Αναφερόμενη στα εσωκομματικά της ΝΔ ενόψει της εκλογής νέου προέδρου, η κ. Βόζεμπεργκ υπογράμμισε ότι:

«Αναδεικνύονται και κάποια ζητήματα που αφορούν σε χτυπήματα του ενός εναντίον του άλλου. Αυτό σας ενημερώνω ότι έχει δυσαρεστήσει πάρα πολύ τους Νεοδημοκράτες. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή η ΝΔ χρειάζεται ενότητα, ενδυνάμωση και έντονη κοινοβουλευτική παρουσία –την οποία έχει, γιατί η άποψή μου είναι ότι στις κοινοβουλευτικές μάχες κερδίζει η ΝΔ τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ…»

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Εγώ κάνω λοιπόν μια έκκληση να σταματήσουν τα εσωκομματικά χτυπήματα. Ο καθένας να αναδείξει τις διαφορετικότητες με τις οποίες ζητεί από τους πολίτες… ότι έχει την καταλληλότητα αυτή τη στιγμή να ηγηθεί της παράταξης. Και θα συμφωνήσω και μαζί σας και με όσους άλλους υποστηρίζουν ότι επιτέλους ας καθίσουν σε έναν διάλογο –υπάρχει ακόμη χρόνος- μαζί και οι τέσσερις να εξηγήσουν τι διαφορετικό έχει ο καθένας να προτείνει ούτως ώστε να πείσουν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ