Σακελλαρίδης: Υπάρχουν προβλήματα ρευστότητας

Τόσο το πρόβλημα ρευστότητας όσο και τα χρηματοδοτικά κενά που υπάρχουν στην ελληνική οικονομία παραδέχθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Προβλήματα ρευστότητας υπάρχουν στην ελληνική οικονομία. Αυτό είναι γνωστό, το γνωρίζαμε και εμείς και πριν αναλάβουμε και το βλέπουμε τώρα και στην πράξη. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι η ελληνική κυβέρνηση να κάνει τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα ρευστότητας. Συζητάμε και νομοθετικά μέτρα, τα οποία θα διευκολύνουν την εισροή χρημάτων στο ελληνικό δημόσιο, στα ελληνικά ταμεία αλλά σίγουρα αυτό είναι και ένα ζήτημα, το οποίο αφορά και τους εταίρους μας.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και δημοσιονομικά κενά και χρηματοδοτικά κενά και υπάρχουν και χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και αυτό είναι ένα ζήτημα, για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα συνεργαστεί και με τους εταίρους αλλά και στο εσωτερικό της με νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα λάβει», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Πάγκαλου – Ποιον είπε εθνικοσοσιαλιστή και κομπλεξικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ