Άννα Καραμανλή: Η Ραχήλ Μακρή είπε το ανέκδοτο της ημέρας

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθήνας, Άννα Καραμανλή, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και σχολίασε τη χθεσινή δήλωση της Ραχήλ Μακρή, ενώ τόνισε πως ο Πρωθυπουργός δεν θα έλεγε όχι σε ένα debate υπό όρους.

«Υπάρχει ένα σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν συνεχίσουν τα στελέχη του να λένε αυτά που λένε κι εμείς έχουμε όπλο την αλήθεια, νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε μπροστά. Σε ότι αφορά το debate, εγώ είμαι υπέρ του ανοιχτού διαλόγου. Ο κ. Σαμαράς, επειδή είναι ένας σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος, δεν διστάζει επειδή φοβάται τον κ. Τσίπρα, αλλά όλοι μας έχουμε στο νου πως ήταν τα πράγματα στα debate των προηγούμενων χρόνων. Νομίζω ότι σε ένα debate με ελεύθερους όρους, δεν θα είχε πρόβλημα ο κ. Σαμαράς. Αν γίνει αυτό το debate με 2-3 δημοσιογράφους όπου να μπορούν να ειπωθούν αλήθειες, νομίζω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο κ. Σαμαράς. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση», σχολίασε αρχικά η κ. Καραμανλή και συνέχισε:

«Τον πανικό τον σπέρνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε τι είπε ο κ. Τόλιος, η κ. Φωτίου, ο κ. Λαπαβίτσας, ο κ. Βαρεμένος, βγαίνει σήμερα ο Economist και λέει για Grexit. Είχαμε και χθες το ανέκδοτο της ημέρας από την Ραχήλ Μακρή. Επειδή με ευκολία μοιράζει το χρήμα η κ. Μακρή. Να της δώσει ο κ. Τσίπρας ένα υπουργείο να γίνει υπουργός…. Monopoly. Αυτά είναι αστειότητες. Σπέρνουν τον πανικό οι ίδιοι. Δεν θα βρεθούν τα 12 δισ. ευρώ που είναι στο πρόγραμμά τους. Εμείς δώσαμε αγώνα, κωδικό προς κωδικό για να παράγουμε έργο, με τα λάθη μας και με τις παραλήψεις μας».

«Εγώ αντέδρασα στις αδικίες που είχε ο ΕΝΦΙΑ. Είδατε ότι δικαιώνομαι γιατί κατατέθηκε μια βελτιωτική τροπολογία. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μείωση του ΕΝΦΙΑ. Εμείς νοικοκυρέψαμε ελλείμματα και δαπάνες και μπορούμε τώρα να εφαρμόσουμε το φιλελεύθερο μας πρόγραμμα. Σταδιακά μπορούμε να ξεκινήσουμε με φορολογικές ελαφρύνσεις. Προχωρούμε βήμα βήμα, δεν υποσχόμαστε πολλά. Έπρεπε να κάνουμε μια σειρά παρεμβάσεων και έχουμε κάνει κι εμείς τα λάθη μας, αλλά λειτουργούμε με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ