Κεδίκογλου: Υπάρχει σύγχυση με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό

Κεδίκογλου: Υπάρχει σύγχυση με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις αποκαλύψεις των Financial Times, την πορεία της χώρας, την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά και το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό.

«Εκείνο το καλοκαίρι, μπορείτε να δείτε την εκροή καταθέσεων από την Ελλάδα, ειδικά όταν ακούστηκαν τα περί δημοψηφίσματος. Μπορείτε να δείτε κι εσείς το τι απόσταση διένυσε η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια», σχολίασε αρχικά ο κ. Κεδίκογλου σχετικά με τις αποκαλύψεις τον Financial Times για την κυβέρνηση Παπαδήμου και το πώς επιλέχθηκε αυτή.

«Έχουμε περάσει μια τεράστια κρίση. Μία κρίση που έχει φέρει την κοινωνία μας στα όριά της. Τώρα έχει αρχίσει σιγά σιγά να αποκλιμακώνεται. Η αλλαγή δεν θα έρθει από τη μια στιγμή στην άλλη. Τρείς μήνες συνεχώς κατεβαίνει η ανεργία. Είναι μια θετική τάση, σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε:

«Έχουν βεβαιωθεί 25 εκατ. ευρώ και έχουν ήδη εισπραχθεί 7 εκατ. ευρώ, και αυτό αφορά εμβάσματα εξωτερικού, offshore εταιρείες. Βλέπετε ότι φέρνουμε αποτελέσματα».

«Φοβάμαι ότι υπάρχει μια σύγχυση για το νομοσχέδιο που αφορά τον αιγιαλό. Κατέστη σαφές ότι δεν έχει απολεστεί κανένα ουσιαστικό η δικονομικό δικαίωμα του Ελληνικού Δημοσίου», είπε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ