ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: “Όσο αστείο και να ακούγεται… ΣΥΡΙΖΑ of London”

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: “Όσο αστείο και να ακούγεται… ΣΥΡΙΖΑ of London”

 

Σκληρή κριτική άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομάδα των Ελλήνων φοιτητών του Imperial College που τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του Star, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι είναι γελοίο να λέει κάποιος ότι είναι κομμουνιστής στο City του Λονδίνου, ενώ χαρακτήρισε τους εν λόγω φοιτητές κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. «Εγώ σπούδασα ορφανός, χωρίς τα λεφτά του μπαμπά μου στα 19 μου χρόνια στην Αθήνα. Δεν είχα την ευκαιρία, όπως αυτά τα καλά παιδιά να έχουν γονείς να τους πληρώνουν τα ακριβά δίδακτρα στο Imperial, για να έρχονται να πουλάνε σοσιαλισμό. Έπρεπε να ζήσω και να επιβιώσω μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «δεν είναι ωραία ιδέα να εξάγουμε στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες την ελληνική παρακμή των ελληνικών πανεπιστημίων».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι, παρόλα αυτά, μίλησε, γιατί, όπως είπε, δεν τους φοβήθηκε, ενώ τόνισε «έχουμε δικαίωμα να μιλάμε και οι υπόλοιποι. Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ