Έντονη κόντρα Καπερνάρου-Πιπιλή στο twitter

Έντονη κόντρα Καπερνάρου-Πιπιλή στο twitter

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στο twitter ανάμεσα στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Βασίλη Καπερνάρο και την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Ο κ.Καπερνάρος ξεκίνησε την επίθεση αναφερόμενος στις ουρές που σχηματίστηκαν στη Βαρβάκειο αγορά: «Μόνο γιορτή δεν είναι οι ουρές για λίγο κρέας στην Βαρβάκειο, μπράβο σας!» έγραψε στο twitter αλλά η βουλευτής της ΝΔ ανέλαβε την πρωτοβουλία να του απαντήσει: «Άκου Καπερνάρε αφού δεν ξέρεις την Αθήνα, τη Βαρβάκειο και τα διαχρονικά έθιμα εκεί, τι θέλεις ως υποψήφιος Δήμαρχος; Καλλίτερα υποψήφιος στον ΔΣΑ».

Το σχόλιό της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων που απάντησε γράφοντας: «Η Πιπιλή λέει ότι είναι διαχρονικό έθιμο να περιμένει ο κόσμος στην ουρά για ένα σουβλάκι. Ψήφισε κι άλλα μνημόνια!»

Δεν σταμάτησε όμως ούτε εκεί. Το τρίτο σχόλιό του ήταν ακόμα πιο… πικρό: «Άκου Πιπιλή, επειδή είναι μεσημέρι και μάλλον τώρα ξύπνησες, δεν είδες τις ουρές. Τα έθιμά σου λένε ότι πεινάει ο κόσμος. Μπράβο»

Δείτε την κόντρα τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ