“Γαλάζιος” αντάρτης για τους οδικούς άξονες

“Γαλάζιος” αντάρτης για τους οδικούς άξονες

 

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Μετά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για την επανέναρξη της κατασκευής τεσσάρων οδικών αξόνων, φαίνεται ότι εμφανίζεται και ο πρώτος υποψήφιος… «γαλάζιος» αντάρτης.

Αναφερόμενος στην σύμβαση για τον οδικό άξονα Ε65, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα τη στηρίξει, ενώ κράτησε επιφυλάξεις και για τη σύμβαση που αφορά στην Ιόνια οδό, αφού «για την Φθιώτιδα η κατάσταση είναι αδιανόητη», όπως είπε, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δέχθηκαν να πληρώνουν για να φτιαχτεί η Ιόνια Οδός και ο Ε65, με την προϋπόθεση ότι θα περνούσαν 25 χιλιόμετρα από την Φθιώτιδα.

«Με έκπληξη όμως, διαπιστώσαμε ότι αυτά αποσυνδέονται», συνέχισε. «Καλούμαι να ψηφίσω ότι ο υπουργός ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποφασίσει την μη εκτέλεση του έργου ή τμήματός του και ρωτώ με ποιο ηθικό έρεισμα θα πάω και θα πω πως θα πληρώνουμε αλλά για εμάς δεν θα γίνει τίποτα», είπε.

Και αν δεν ψηφίσει για το δικό του, «πώς θα ψηφίσω το κουτσούρεμα Πατρας – Τσακώνας;», είπε, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να συμπράξει με αυτές τις συνθήκες για το άρθρο 2 και για το άρθρο 5.

 

Πηγή: real.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ