Καμμένος: Νέα στελέχη και συνεργασία με άλλο κόμμα

Καμμένος: Νέα στελέχη και συνεργασία με άλλο κόμμα

 

Την προσχώρηση νέων στελεχών καθώς και την συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άλλο κόμμα, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος.

«Θα ανακοινώσουμε προσχωρήσεις τουλάχιστον πέντε στελεχών από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και ενός κόμματος που θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στον Real Fm το e-mail που απέστειλε η τρόικα με το οποίο απαιτεί να κλείσουν τρεις αμυντικές βιομηχανίες (ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ) λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η εξέλιξη έχει να κάνει με την τελική φάση του σχεδίου διάλυσης του κράτους. Οι αμυντικές βιομηχανίες είναι εθνικές αμυντικές βιομηχανίες». Παράλληλα πρόσθεσε ότι η αντιπρόταση της κυβέρνηση για εκκαθάριση των αμυντικών βιομηχανιών εν λειτουργία «σημαίνει κλείσιμο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων «η λύση είναι οι εκλογές για να αλλάξει η πολιτική».

Ερωτηθείς με ποια κόμματα μπορούν να συνεργαστούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανέφερε ότι «θα δούμε ποια κόμματα θα υπάρχουν» καθώς εξέφρασε την εκτίμηση ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει να μπει στη Βουλή, είναι ζήτημα αν η Νέα Δημοκρατία θα ξεπεράσει ένα ποσοστό της τάξεως του 18% και θα δημιουργηθούν νέοι σχηματισμοί».

«Μακάρι να υπάρχει σύγκλιση στις προτάσεις που έχουμε κάνει και να υπάρξει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας» σημείωσε ο  Πάνος Καμμένος ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «υπάρχει σύγκλιση στα οικονομικά θέματα – αν και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει θέσεις- αλλά υπάρχουν διαφωνίες στα εθνικά θέματα».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ