Βολές Παπαμιμίκου στον ΣΥΡΙΖΑ

Βολές Παπαμιμίκου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Με δηλώσεις του στον ΒΗΜΑFM, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται καμία απειλή, ενώ σχολίασε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα λέει “Α”, αύριο λέει “Β” και μεθαύριο μπορεί να πει “Γ”, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε κάθε μια από τις συνιστώσες του. Θα περίμενα από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας φρέσκος άνθρωπος, να έχει φρέσκες ιδέες και αντιλήψεις».

«Βλέπω ειλικρινά και με στεναχωρεί αυτό, να πολιτεύεται με ότι πιο αναχρονιστικό με αυτά που μας έφεραν ως εδώ. Από κει και πέρα να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Απειλές δεν δεχόμαστε και δεν φοβόμαστε τις απειλές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να έχει επεισόδια», τόνισε ακόμα ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες δεν οραματίζονται μια Ελλάδα όπου οι περισσότεροι θα φοράνε μάσκες αντιασφυξιογόνες και θα έχουν μολότοφ και θα τις περνάνε στους δρόμους».

Σχετικά με τις διαρροές των κομμάτων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας προς την Χρυσή Αυγή ο κ. Παπαμιμίκος σχολίασε ότι «μας ενδιαφέρει ότι υπάρχει ένα φαινόμενο που λέγετε Χρυσή Αυγή που θέλει να εμφανίζεται ως ένα αντισυστημικό κόμμα, ενώ κατά την άποψή μας είναι ένα καθαρά συστημικό κόμμα. Ένα κόμμα που συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες από το 1994 που από το 2012 παίρνει κανονικά όλες τις κρατικές επιχορηγήσεις, που οι βουλευτές έχουν όλα τα προνόμια που έχουν και οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, οπότε πρέπει να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου να μας το παίζουν κάποιοι αντισυστημικοί». 

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχολίασε και τις κινητοποιήσεις που έχει προαναγγείλει η ΟΛΜΕ στον χώρο της Παιδείας:

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα ουσιαστικά να προβαίνει σε ενέργειες που να θίγουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των ανθρώπων και των συμπολιτών του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί και μόνο ότι θα κλείσει τα σχολεία, δεν θα αφήσει να ανοίξουν τα σχολεία ή θα κλείσει τα νοσοκομεία. Θεωρώ ότι η Πολιτεία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαριστεί σε καμιά είδους τέτοια συντεχνία. Αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει στην Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ