Ο Μαστοράκης ανεβάζει την θεϊκή «Επανένωση» με ανανεωμένη διανομή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Real Bomb;Ναι,ναι real bomb κανονικά! Η συγκλονιστική παράσταση του έργου του Πομερά «Η επανένωση της βόρειας με την νότια Κορέα»που σκηνοθέτησε με οίστρο και έμπνευση ο σπουδαίος μας-ο πιο σπουδαίος, για την ακρίβεια-Νίκος Μαστοράκης επιστρέφει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η θεϊκή παράσταση που κέρδισε κοινό και ειδήμονες θα παρουσιαστεί για τρίτη χρονιά,με ανανεωμένη διανομή, από τις 3 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.Ξέρετε τι σημαίνει αυτό! Τρέξτε να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας γιατί οι παραστάσεις του Μαστοράκη σπάνε πάντα –δικαίως-πόρτες.Κυρίως δε αυτή που είναι από τα πιο ζηλευτά«διαμάντια»του.Σπεύσατε.

Την μετάφραση του δυνατού έργου έχει κάνει με δεινότητα η Μαριάννα Κάλμπαρη που κρατά δυναμικά το τιμόνι του Θεάτρου Τέχνης.Την επιμέλεια του εξαιρετικού σκηνικού υπογράφει ο Αλέξανδρος Λαγόπουλος,τα έξοχα κοστούμια η Κλαιρ Μπρέισγουελ,την θεσπέσια επιμέλεια κίνησης η Βάλια Παπαχρήστου και τους έξοχους φωτισμούς η Στέλλα Κάλτσου. Βοηθός σκηνοθέτη Μαριλένα Μόσχου.Και πάμε στην διανομή που έχει εκπλήξεις μοναδικές! Πάμε!

ΜΕ αλφαβητική σειρά πρωταγωνιστούν οι χαρισματικοί Νίκος Αλεξίου, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου,Βίκυ Βολιώτη,Γεράσιμος Γεννατάς,Ιωάννα Μαυρέα,Κωνσταντίνα Τάκαλου.Μαζί τους ο Νικόλας Χανακούλας. Συμμετέχει η Φαίη Μινωπέτρου-Κασιμάτη

ΤΡΕΧΟΥΜΕ λοιπόν.Τέτοιες παραστάσεις δεν πρέπει να τις χάνει κανείς.Εγώ ετοιμάζομαι να πάω με λαχτάρα να απολαύσω την θεϊκή αυτή δουλειά και δη με τους “νέους”κι ακριβούς της διανομής!Τα λέμε στο Υπόγειο από τις 3/10.

ΟΣΟ για τα υπόλοιπα “χτυπήματα”του μαιτρ του θεάτρου μας Νίκου Μαστοράκη; Άμεσα ξεκινάει πρόβες για το “Πουλιά στον αέρα”του Φεϊντό που θα ανεβάσει στο θέατρο Αλίκη με ισχυρό θίασο,ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα δούμε στο Θέατρο Τέχνης της “Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης”του Χόρβατ.Αναμένουμε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ