Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Ερημοσπίτη» που έρχεται στο «Αθηνά»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΠΡΩΤΟΣ σου αποκάλυψα ότι ο πολυπράγμων Βασίλης Θωμόπουλος ετοιμάζεται να ανεβάσει την λατρεμένη κωμωδία “Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης” που είχαμε αγαπήσει στο σινεμά με πρωταγωνιστή τον μετρ του είδους Θανάση Βέγγο να… σαρώνει, έχοντας πλάι του τους Γιάννη Βογιατζή, Μαρίκα Κρεβατά, Νίκη Λινάρδου κλπ.

Η δυνατή κωμωδία του μοναδικού δίδυμου Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου …έρχεται, όπως έμαθα από έγκυρες πηγές, τον χειμώνα στο θέατρο Αθηνά σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και με γερό καστ.

Ο λόγος για τους Σπύρο Πούλη, Γιάννη Μποστατζόγλου, Βαλέρια Κουρούπη, Θανάση Βισκαδουράκη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Τάκη Βλαστό, Βασίλη Γιακουμάρο. Τη διασκευή και την σκηνοθεσία κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος. Αναμένουμε…

ΒΑΣΙΚΟΣ ήρωας στον «Ερημοσπίτη» είναι ένας φτωχός επαρχιώτης που έρχεται στην Αθήνα αναζητώντας δουλειά κι επειδή έχει μεγάλη ανάγκη δέχεται όποια δουλειά του προσφέρουν. Από σερβιτόρος και φωτογράφος, μέχρι βοηθός φαρμακοποιού και διαιτητής αγώνων πυγμαχίας. Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν καταφέρνει να στεριώσει πουθενά και βιώνει κωμικοτραγικές καταστάσεις. Ο Θωμόπουλος έχει βάλει το χεράκι του, μαθαίνω, και έχει φτιάξει μια γερή διασκευή. Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ