Σε ταινία με την κόρη της Τζένη η Τρύπη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μπορεί να τρέχει «μαραθώνιο» από τα γυρίσματα της σειράς «Αρένα» στις εντατικές πρόβες για το «Φως του γκαζιού»και τα«μαγειρέματα» για τη μουσική παράσταση «Στρας»που θα κάνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα, παράλληλα όμως ετοιμάζει κι άλλο «χτύπημα».Πηγές μας λένε πως θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον έμπειρο Ντίνο Καρύδη σε μια μικρού μήκους ταινία που λέγεται «Re-Acthion». Πρόκειται για μια ταινία του ικανότατου Αρτέμη Σαμοθράκη-ο ίδιος θα κάνει την σκηνοθεσία της, ενώ έχει γράψει και το σενάριό της με τον Αλέξανδρο Κατσάρη- η οποία γίνεται υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

ΠΟΙΟΣ είναι όμως ο σκοπός της ταινίας; «Η ταινία “Re-Action” σκοπό έχει να δείξει και να αποδείξει την ευεργετική δράση των κατοικίδιων ζώων και κυρίως των σκύλων στη ζωή των ανθρώπων, με ιδιαίτερη έμφαση σε άτομα που υποφέρουν από κατάθλιψη, μελαγχολία, μοναξιά και σε άτομα ΑΜΕΑ (κυρίως παιδιά) και παράλληλα τον καυτηριασμό προκαταλήψεων και συμπεριφορών είτε προς τα κατοικίδια ζώα συντροφιάς είτε προς τα αδέσποτα ζώα.Το γενικό μήνυμα που θα περάσει η ταινία είναι “Δώσε την ευκαιρία σε ένα ζώο να σου αλλάξει την ζωή”τονίζει ο δημιουργός της με θέρμη.

ΠΑΜΕ σενάριο; Σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών κατοικεί μια διάσημη και ταλαντούχα τραγουδίστρια – ηθοποιός με έντονη παρουσία στο θέατρο και στις μουσικές σκηνές.Η καλλιτεχνική της δράση παρακολουθείται από τα ΜΜΕ και τα περιοδικά σε αντίθεση με τη προσωπική της ζωή που είναι προστατευμένη από τους δημοσιογράφους και φωτογράφους.Η καλή εικόνα του “φαίνεσθαι” πρέπει να προφυλαχτεί με κάθε τρόπο.Στο συγκρότημα κατοικιών όπου έχει το πολυτελές διαμέρισμα της ζει με την οικονόμο φίλη της που φροντίζει και προστατεύει το παιδί της (παιδί ΑΜΕΑ) και το χήρο μελαγχολικό πάτερα της που ζει μοναχικά στη σοφίτα του σπιτιού με τις αναμνήσεις του.Σε κάποια πρόβα για την επόμενη παράσταση η διάσημη ηθοποιός Έλενα Βρανά έρχεται σε λεκτικό διαπληκτισμό με την ανερχόμενη έντονα φιλόδοξη ανταγωνίστρια της Χλόη Ντελακούπα για το σκύλο ράτσας που έχει.

Μια νεαρή φιλόδοξη δημοσιογράφος φίλης της Χλόη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει γρήγορα αναγνωρισιμότητα καταγράφει τον διαπληκτισμό με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου και το κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας έντονο αρνητικό σχολιασμό της Έλενα Βρανά σε εκπομπές lifestyle (κουτσομπολιό).Το θέμα με το αντιφιλοζωικό video γίνεται viral σε όλες τις εκπομπές και στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα η καριέρα της Έλενα Βρανά να κινδυνεύει.Ο μάνατζερ και υπεύθυνος επικοινωνίας της Έλενα Βρανά τη συμβουλεύει για να σταματήσουν τον σχολιασμό της από τα ΜΜΕ να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκύλο ώστε να αποδείξει την αγάπη που έχει στα ζώα. Ο μάνατζερ συναντά τυχαία έναν άστεγο και του προτείνει ένα μεγάλο ποσό για να τους δώσει την αδέσποτη σκυλίτσα (Roxy) που έχει. Ο άστεγος αρνείται να δεχτεί τα λεφτά και του λέει “Δεν είναι δικό μου για να στο πουλήσω, με τα χρήματα δεν θα μου αλλάξετε τη ζωή άλλα είμαι σίγουρος ότι αυτό θα σας αλλάξει την ζωή”.Η διάσημη τραγουδίστρια βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται δημοσιοποιώντας την υιοθεσία του αδέσποτου ζώου (Roxy) και μέσα από διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις θα δεθεί συναισθηματικά με τη σκυλίτσα και θα παρατηρήσει την ευεργετική δράση που έχει η Roxy τόσο στην ίδια όσο και στον περίγυρο της. Ο πατέρας της θα αποκτήσει ξανά νόημα στην ζωή του γιατί έχει κάποιον να φροντίζει, το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στην παρουσία του σκύλου στο σπίτι ακόμα.

ΠΑΜΕ …κερασάκι στην τούρτα-στο κράτησα για το φινάλε για να διαβάσεις όλο το project που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον-. Στην ταινία θα κάνει ένα μικρό ρόλο η καλλονή κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κώστα Καζάκου,Τζένη Καζάκου που μοιάζει εκπληκτικά στην μοναδική γιαγιά της που μας λείπει τόσο πολύ. Η Τζένη που πηγαίνει ακόμα σχολείο,θα παίξει μια κοπέλα που προσέχει το παιδί ΑΜΕΑ παρέα με το σκύλο και είναι ενθουσιασμένη για το γκεστ της!

ΥΓ. ΟΣΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ»ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΗΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ…ΞΕΧΝΑΤΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ