Αποθεώθηκε η…Χάρις της!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Όποιος δεν έχει  την τύχη και την τιμή να γνωρίζει από κοντά την χαρισματική Χαρούλα Αλεξίου, μπορεί να το κάνει απολαμβάνοντάς την σε μια κατάθεση- ψυχής στη σκηνή του φιλόξενου Νέου Θεάτρου Βασιλάκου όπου παρουσιάζει το συναρπαστικό «Χειρόγραφο» που έφτιαξε για εκείνη ο πάντα αποτελεσματικός Γιώργος Νανούρης.

Η ζωή της στη σκηνή; Όχι ακριβώς! Στιγμές δικές της από το τραγούδι και τη ζωή ,στιγμές δραματικές και κωμικές,στιγμές ιδιαίτερες και ζηλευτές.

Η … Χάρις της επί σκηνής. Κοιτάζει πίσω,θυμάται, εξομολογείται,τονίζει και δακρύζει,γελάει και φλερτάρει, μαγεύει και αυτοσαρκαζεται με απίστευτο τρόπο,νοσταλγεί και τραγουδά, ψιθυρίζει, καπνίζει, λικνίζεται,σιωπά αλλά και βουρκώνει,χαμογελά,συναρπάζει.

Μια σπουδαία τραγουδίστρια σε μια εξομολόγηση-καρδιάς. Η Χαρούλα φέρνει δάκρυα στα μάτια από την αλήθεια της και γέλια μέχρι δακρίων από τον τρόπο που αυτοσαρκάζεται.

Πολλά οφείλει στον ικανότατο Γιώργο Νανούρη που φώτισε με αγάπη και συνέπεια το Χειρόγραφο που του παρέδωσε. Της έστησε ένα χώρο ιδανικό που την αγκαλιάζει ζεστά και της δίνει τη δυνατότητα να δείξει στο κοινό όχι μόνο την Αλεξίου που λάτρεψε σαν ερμηνεύτρια-μια από τις σημαντικότερες της γενιάς της-αλλά και την ιδιαίτερη Χαρούλα, με τις σκοτεινές και τις φωτεινές στιγμές της,το χιούμορ της και την νοσταλγία της.

Τρέξτε στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου να χαρείτε μια μεγάλη κυρία του τραγουδιού μας να «παίζει» με το μύθο της και να είναι πιο ερωτική από ποτέ.

Τρέξτε…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ