Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στη μητέρα του και η συγκίνησή της – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Survivor, στον Άγιο Δομίνικο. Το πρώτο πρόσωπο που συνάντησε μετά την επιστροφή του, ήταν φυσικά η μητέρα του, στην οποία έκανε έκπληξη.

Ο παρουσιαστής του Survivor, ανέβασε το βίντεο με την έκπληξη και τη συγκινητική αντίδραση της μητέρας του, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και έγραψε το παρακάτω τρυφερό μήνυμα.

“Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω αρκετά…με το Survivor όμως είναι η πρώτη φορά που λείπω 5 συνεχόμενους μήνες μακριά από το σπίτι μου, την οικογένειά μου! Και μου έλειψαν όλοι πολύ, λίιιιιγο περισσότερο η μητέρα μου!

Γι’ αυτό της έκανα μια έκπληξη και εμφανίστηκα στην πόρτα του σπιτιού λίγες μέρες νωρίτερα από ότι περίμενε για να δω την αντίδραση της…ανεκτίμητη!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καθημερινά δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γι’ αυτό δεν τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή, δεν τους λέμε πόσο συχνά τους αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς ήπειρο για να καταλάβει την άξια της οικογένειας!

#myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften”

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ