Γιατί η Κέιτι Χολμς έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Τζέιμι Φοξ; – ΦΩΤΟ

Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης οι Κέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους. Η είδηση του χωρισμού μεταδόθηκε την Τρίτη και προκάλεσε πολλά ερωτήματα για τον τρόπο και την αιτία που οδήγησε σ’ αυτόν.

Ωστόσο, όπως φημολογείτο ήταν η Κέιτι Χολμς εκείνη που ζήτησε από τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της να χωρίσουν. Σύμφωνα με το US Weekly, η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ κουράστηκε από τον τρόπο ζωής του 51χρονου Φοξ ο οποίος διασκέδαζε μέχρι πρωίας σε κλαμπ και παράλληλα είχε θεαθεί με αρκετές άλλες γυναίκες στη διάρκεια της εξαετούς σχέσης τους.

Όπως ανέφερε πηγή κοντά στην Κέιτι “αρκετά χρόνια αυτός έβγαινε με άλλες γυναίκες. Δεν σέβεται τίποτα και οι ζωές τους ήταν πολύ διαφορετικές. Ο τρόπος διασκέδασής του δεν ταιριάζει με τον δικό της που είναι αφοσιωμένη στην κόρη της και στη δουλειά της”. Έτσι, το ποτήρι ξεχείλισε για την Κέιτι που του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Βέβαια και αυτός δεν έκλαψε και πολύ τον χωρισμό αφού τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται παντού με 21χρονη τραγουδίστρια για την οποία λέει ότι “προωθεί την καριέρα της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ